mercoledì 1 febbraio 2012

RETETE CULINARE

  • CIORBA DE GULIE CU CARNE DE MIEL.   INGREDIENTE (4 PORTII):500G CARNE DE MIEL(PULPA),SARE,PIPER,1 CEAPA,1 BORCAN SOS PENTRU FRIPTURA(400ML),800ML SUPA,1KG GULIE,400G CARTOFI,3MORCOVI DE DIMENSIUNE MEDIE,1/2LEGATURA CORIANDRU,1-2 LINGURITE COAJA DE PORTOCALA RAZUITA.                                                                                                   1.Se spala carnea,se usuca pe un servet de bucatarie,se taie cuburisi se condimenteaza.Securata ceapa si se taie cubuletele.Se dau in fiert sosul si supa.Se aduga apoicarnea si ceapa si se fierb.Se acopera cu n capacsi se lasacca 40 de minute la foc mic.   2.Se curata gulia si se taie cuburi mici.Se spala cartofii,si se curata si se taie bucati.Se spala morcovii,se curata si se taie marunt.Se pun si gulia,cartofi si morcovii peste carne,se condimenteaza si se fierbe totul inca 20 de minute.  3.Se curata coriandrul si se toaca marunt.Se adauga impreuna cu coaja de portocala in supa si se condimenteaza din nou,daca mai este cazul.  

Nessun commento:

Posta un commento